MOTORSPORTSDAG FOR BARN, UNGDOM OG VOKSNE PÅ NOTODDEN LØRDAG 3. JUNI 2017

Jeanette Tørre
24.05.2017
GRATIS MOTORSPORTSDAG FOR BARN, UNGDOM OG VOKSNE PÅ NOTODDEN LØRDAG 3. JUNI 2017

Vi møtes på Leivstein kl. 10.00 der små og store kan få prøve sine ferdigheter på ATV i henhold til motorsportsreglementet. Det blir oppvisning av erfarne motorsportsutøvere fra Notodden og Telemark samt muligheter til å prøve kjøretøy og å snakke nærmere med representanter for de lokale klubber som ønsker flere velkomne som medlemmer. Arrangementet varer til kl 1700.

Kiosken er åpen hele dagen

For de som er spesielt interesserte arrangeres det et eget seminar om motorsport kl. 1200 til 1600 i Bok & Blueshuset. Her vil spesialister fra KNA, NMK, NMF og NBF informere om motorsportens betydning i barne- og ungdomsarbeid. I tillegg vil Notodden kommune ved den politiske og administrative ledelse informere om sine videre planer med Leivstein og motorsporten. Fri adgang for alle.

Les heleprogrammet her>>

Kom å bli kjent med motorsporten i Notodden og Telemark!