Kjempe bra innsats av regionslaget på lag NM

​Foto: Lena Pedersen

Jeanette Tørre
17.09.2017
Regionslaget øst 85" gjorde en kjempe innsatts under lag NM i Lunner og ble sammenlagt nr. 7 av 16 lag.

​Regionslaget øst besto av Simen Pedersen ( Notodden) , Hans Kristian Nes (Modum og Sigdal). De skulle være 3 stk. men dessverre ble Karl Sigurd Madsen ( Kongsberg) skadet før helgen, derfor ikke kunne stille opp. men det stoppet ikke teamet til å gjøre en god innsatts. Simen Pedersen ( Notodden) , Hans Kristian Nes (Modum og Sigdal) kjørte kjempe bra på lørdagen under kvaliken. Begge kom på 5 plass. selve finalen på søndagen kjørte Simen årets beste og kom på 5 plass første heat og 2 plass på andres heatet. Han Kristian Nes kjørte også veldig bra og kom på 11 plass på første heat og 7 plass på andre heat.

Vi gratulerer gutta med en kjempe flott innsats